Brügmann

 

A nyílászáró iparban jelentős űr támadt az olcsó 5 kamrás és a továbbfejlesztett magas minőségű 5/6 kamrás

ablakok eladási árai között. Ezt a keletkező űrt hivatott betölteni a közismert Salamander cég által kifejlesztett Brügmann profil, amely mára már közkedvelt a magyar piacon.

 

Megbízható működés, elegáns forma..

Tudta ön, hogy egy lakás fűtési energiájának 20-30%-a, a nem tökéletesen záródó és szigetelő ablakokon távozik?

Tudta, hogy a jelenleg forgalomban lévő olcsó műanyag ablakok ezen tényezőn csak kb. 3-6 % arányban javítanak ? Megéri Ön szerint a pénzkidobás egy ilyen ablakra?

A Brügmann ablakok megnövelt beépítési mélységgel, szélesseb tok és nyílószárny mérettel, valamint 3 mm vastagságú profil fallal rendelkeznek.

 

Miért jó ez?

A megnövelt méretek, a nagyobb belső légkamrák és a vastagabb profil fal megnövelik a hőszigetelő képességet, ellenállóbb az időjárás viszontagságaival szemben.

A képen látható profil lekerekített formájával megfelel a mai kor igényeinek. Stabil, (nem Euró függő) alacsony árképzése lehetővé teszi, hogy mindenki számára elérhető legyen. lásd: Brügmann ablak árak menüpont alatt.

 

 

Műszaki jellemzők:

- 73 mm beépítési mélység,

- 5/6 kamrás rendszer,

- Winkhaus biztonsági vasalat,

- 3 mm vastag kamrafal,

- 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel,

- Alapkivitelben speciális 2 rétegű Ug=1,0 W/m2K üveggel /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/,

  alumínium távtartóval.

Az 5 és 6 légkamrás profilok és a dupla tömítő réteg megakadályozza a hőhidak kialakulását és ideális hangszigetelést biztosít.

Maximális stabilitás: a nagyméretű merevítőacél garantálja a megbízható és tartós működést és a hosszú élettartamot.

 

73 mm-es beépítési mélységgel nem csak egyedülálló a maga osztályában, hanem ideális alapja a magas igényeket is kielégítő ablakok és ajtók különböző műszaki megoldásainak.   

   

 A Brügmann cég a Salamander cégcsoport tagja, amely 4 gyártórészleggel rendelkezik. A PVC profilok gyártásának 46 éves hagyománya során sikerült úttörővé válnia ebben az iparágban.

A profilok kamramegosztásának szüntelen keresése által sikerült elérni a legmagasabb technikai szintet és a tökéletes minőséget; mindez oda vezetett, hogy a lengyelországi gyártóüzemben extrudált profilok nemcsak Németországban, hanem egész Európában is elterjedtté váltak.

 

Az általuk gyártott termékek magas gyártási minőségét (ISO 9001-es minősítés) képzett szakemberei és gyártásvezetői biztosítják, akiknek sok éves tapasztalata innovatív megoldásokkal teszi vonzóvá a felhasználók körében.Innovatív technika kompromisszumok nélkül

A GEALAN műanyag profilrendszer széleskörű termékprogramot jelent az ablak-, ajtó- és redőnygyártók részére. A kivitelektől függetlenül (ütköző-, vagy középtömítéses; felületeltolásos, vagy -egyező kivitel) a GEALAN profilrendszerei minden nemű tervezői, műszaki követelménynek megfelelnek a termékek minősége, megjelenése, funkcionalitása, stabilitása, könnyű tisztíthatósága, hosszú élettartama és környezetbarát jellege miatt.

 

Gazdságosság mint alapelv

 

Az S 8000-es IQ rendszer a GEALAN következetes piacorientáltságát jelzi. A 74mm-es beépítési mélységű, ütközőtömítéses rendszer fejlesztésénél a gazdaságosság és az anyagoptimalizálás állt a középpontban - az ablakgyártó üzemekben a problémamentes és gazdaságos feldolgozás érdekében.

 

 

 

S8000 IQ 6 kamrás

 
 
 • Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonság a hat kamrakialakítás miatt a tok és a szárny esetében is
 • Nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban
 • Kiemelkedően jó tisztíthatóság a nagyméretű falcokban
 • Választás szerint vagy szögletes szárnnyal szögletes üvegléccel vagy eltolt síkú szárnnyal íves üvegléccel
 •  


S8000 IQ 6 kamrás rendszer


S8000 IQ 7 kamrás

 • Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonság a hét kamrakialakítás miatt a tok és a szárny esetében is
 • Nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban
 • Kiemelkedően jó tisztíthatóság a nagyméretű falcokban
 • Harmonikus vonalvezetés a harmonikusan tagolt külső felületnekS8000 IQ 7 kamrás rendszer

 

 

 

 

 

Aluplast GL System famintás és szines ablakok

       

      

ALUPLAST ablak

Aluplast Ideal, GL System ablak és ajtó műanyag profil

Az ALUPLAST GMBH több mint negyven éve gyártja és folyamatossan fejleszti a pvc nyílászárókat. A korszerű anyagoknak és technológiának köszönhetően az ablakok a legszélsőségesebb körülmények között is megállják helyüket.

Mindezt éghetetlenségének, korrózióval szembeni ellenállásának, stabilításának, tökéletes hang-, és hőszigetelésének, mechanikus tulajdonságainak köszönheti.

Aluplast GL System ablak jellemzői:

 • -Hosszú élettartam
 • -Tok vastagság: 7 és 8 cm
 • -Öt és hat légkamrás profil
 • -Thermo K:1,00-ás üvegezése biztosíték a maximális hőszigetelésre, garancia a párásodás ellen
 • -Nagyméretű kamrájában alkalmazot acél merevítés biztosítja a maximális stabilitást
 • -Beépített résszellőzővel
 • -Hibás működtetés gátló vasalattal
 • -Betörésgátló kivitel
 • -Egyszerű tisztítás, sima felület
 • -Karbantartást nem igényel
 • -Sokoldalúság, egyedi elképzelések, formák, színek
 • -Tökéletes vízelvezetés a lekerekitet ferde élnek köszönhetően
 • -Esztétikus, a lekerekített,egyszerű vonalak harmoniája jellemzi
 • -Nyílászáróink rendelkeznek a nemzetközi ISO
  9001/200 minőség tanusítvánnyal.

 

A modern műanyag ablakokat gyakorlatilag bármilyen típusú épületnél fel lehet használni. Minden probléma nélkül fel lehet használni műemléki épületekben, családi házakban, avantgárd irodaépületekben vagy nagyvárosi panelházakban is. A stilizált profilok és a díszlécek lehetőséget adnak az épület homlokzatának és belső terének stilisztikai egységesítésére.
 
Műanyag ablakok
Műanyag ablakok
előnyök
a modern dizájn, finom lekerekítések és letörések modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a profiloknak
esztétikus és láthatatlan tömítés az üveglapnál
a vasalati hornyok tengelye közötti 13 mm távolság vastagabb, a betörés ellen további védelmet adó vasalat pántok használatát teszik lehetővé
a specifikus forma és az EPDM tömítések beültetése speciális csatornákba és hornyokba, biztosítja az abszolút tömítettséget és a hosszan tartó használatot
az erősítésnek szánt nagy kamrák lehetőséget adnak a megfelelő stabilitást adó acél erősítések beépítésére
5-kamrás kialakítás és a 80&mm mély beépítés biztosítják az optimális hő- és hangszigetelést
5-kamrás profil
Az 5-kamrás STOLLAR profilok olyanok, amelyek már ma teljesítik a jövő ablakaival szemben támasztott követelményeket. Egyesítik magukban a modern technikát a kivitelezés legmagasabb esztétikájával. A 70 mm szélességű profilok erős szerkezete és az acél erősítésnek szánt, nagy kamrái garantálják az optimális statikai paramétereket, és lehetővé teszik nagyméretű ablakok készítését. Az 5-kamrás felépítés pedig erős hő- és hangszigetelést biztosít.
Különösen lényeges előnye a STOLLAR ablakoknak a csökkentett keret- és szárnymagasság, ami jelentős mértékben növeli az üvegezett felületet és több fényt enged be a helyiségbe.
a profil izotermikus keresztmetszete
A profil többkamrás felépítése magas hőszigetelési paraméterek elérését teszi lehetővé, jelentős mértékben csökkenti a hőenergia-veszteséget, és ami ebből következik, a fűtési költségeket.
a profil izotermikus keresztmetszete
Műanyag ablakok
 
Műanyag ablakok
szabad választás
Az eredeti és harmonikus dizájn, találkozva a rendszermegoldások gazdagságával, a megoldási lehetőségek határtalan tárházát adja az ablakok megalkotására, és ezzel a saját stílus kihangsúlyozására. A karcsú profilos, kifejezett kontúrú, klasszikus, elegáns vonalak garanciát jelentenek az időtlen eleganciára. Azok számára, akik kivételes lehetőséget keresnek a saját ablakaik megalkotására, alakult meg a round-line sorozat, amely finom kinézetével és nyugodt lekerekítéseivel tűnik ki. A lekerekített kontúroknak köszönhetően rendkívül vonzó megjelenésű és kitűnően harmonizál a modern belső terek karakterével. A különböző típusú üvegosztó lécek további lehetőséget jelentenek az ablak stílusának kialakítására, és a belső tér jellegéhez illesztésére. A STOLLAR ablakok univerzálisan használhatók, kitűnően beválnak úgy a modern családi házas és többlakásos építkezésben, mint a felújításoknál.
 
a műanyag ablakok előnyei

A STOLLAR ablakok jelentős hőszigetelő képességükkel tűnnek ki, aminek következtében jelentéktelen a helyiség fűtésénél fellépő energiaveszteség. Viszont az, hogy a profilok újrafelhasznált műanyag-ből készülnek, közvetlenül hatással van a Föld természetes készleteinek a védelmére.
Az 5-kamrás profil klasszikus alakja, kitűnő hőszigetelő tulajdonságai, a zaj elleni védelem és a bevált technológiai megoldások garantálják a STOLLAR ablakok magas

 

 

 

 

 Választható szinek :

 

Választható üvegek :

 

Tökéletes szinharmónia, kiváló minőség !

 

 

ABLAK, Budapest, ajtó, redőny, ablakcsere, erkélyajtó, ajtócsere, műanyag_ablak, pest_megye, pest megye, műanyag ablak, műanyag ajtó, ablak, budapest,

Oldalmenü
Naptár