Az általunk gyártható ablakok leírásai

Fix ablak: A fix ablak egy fix üvegfelületű nem nyitható nyílászáró. A legolcsóbb és legegyszerűbb kivitel, amelyet akkor ajánlunk, ha nincs szükség nyitható ablakra, csak nagy fényfelületre. 3m2 felett biztonsági üvegezés szükséges.


Legyártható méretek: Szélesség: 40-240 cm. Magasság: 40-240 cm.Nyíló ablak: Egyszárnyú, oldalra nyíló ablak, melynél a nyitásirány választható (balra-jobbra). A kilincs az ablakszárny oldalán helyezkedik el nyitásiránytól függően.


Legyártható méretek: Szélesség: 60-90 cm. Magasság: 60-190 cm.Bukó ablak: Egyszárnyú, fentről buktatható ablak. A kilincs az ablakszárny felső részén helyezkedik el. Olyan helyre ajánljuk, ahol a cél elsősorban a szellőztetés (pl. bejárati ajtó fölé, fürdőszobába)


Legyártható méretek: Szélesség: 60-150 cm. Magasság: 60-90 cm.Bukó-nyíló ablak: Egyszárnyú, oldalra nyíló ablak, mely egyben bukó funkciót is tartalmaz. A kilincs az ablakszárny oldalán helyezkedik el nyitásiránytól függően. A legközkedveltebb, legáltalánosabb ablak, szerkezetileg és statikailag ez a legstabilabb ablak.


Legyártható méretek: Szélesség: 50-150 cm. Magasság: 50-190 cm.Tokosztott bukó-nyíló ablak: Kétszárnyú, kétfelé nyíló ablak, középen egy függőleges tokosztással. Alapértelmezettként az egyik szárny nyílik, a másik szárny bukik-nyílik. Igény szerint mindkét szárny bukó-nyíló funkcióval is legyártható.


Legyártható méretek: Szélesség: 120-180 cm. Magasság: 80-190 cm.Középen felnyíló bukó-nyíló ablak: Kétszárnyú kétfelé nyíló ablak, melynek az egyik szárnya nyíló, másik szárnya bukó-nyíló. Amennyiben mindkét szárny nyitva van, középen nem marad függőleges osztás. A kilincs a bukó-nyíló ablakszárnyon helyezkedik el.


Legyártható méretek: Szélesség: 120-180 cm. Magasság: 90-190 cm.Az általunk gyártható erkélyajtók leírásai

Nyíló erkélyajtó: Egyszárnyú, oldalra nyíló erkélyajtó, melynél a nyitásirány választható (balra-jobbra). A kilincs az ajtószárny oldalán helyezkedik el, nyitásiránytól függően. Kifelé nyíló kivitelben is megrendelhető!

Legyártható méretek: Szélesség: 70-100cm. Magasság 200-240cm.
215 cm magasság felett szárnyosztó beszerelése szükséges az üvegterhelés elosztása miatt! (az ajtóüveget legalább 2részre kell osztani)Bukó-nyíló erkélyajtó: Egyszárnyú, oldalra nyíló erkélyajtó, mely egyben bukó funkciót is tartalmaz. A kilincs az ajtószárny oldalán helyezkedik el nyitásiránytól függően. A legközkedveltebb, legáltalánosabb erkélyajtó, szerkezetileg és statikailag ez a legstabilabb kivitel.


Legyártható méretek: Szélesség: 70-100cm. Magasság 200-240cm.
215 cm magasság felett szárnyosztó beszerelése szükséges az üvegterhelés elosztása miatt! (az ajtóüveget legalább 2részre kell osztani)Kétszárnyú nyíló+nyíló-bukó erkélyajtó: Helytakarékos, praktikus megoldás, a legszélesebb kivitel. Egyik fele fix, másik fele buktatható, vagy rátolható a fix részre.


Legyártható méretek: Szélesség: 180-320cm. Magasság 200-240cm.
215 cm magasság felett szárnyosztó beszerelése szükséges az üvegterhelés elosztása miatt! (az ajtóüveget legalább 2részre kell osztani)


 


Toló-bukó erkélyajtó, fix oldalvilágítóval:

ABLAK, Budapest, ajtó, redőny, ablakcsere, erkélyajtó, ajtócsere, műanyag_ablak, pest_megye, ablak, ajtó csere, ablak csere, Pest Megye,

Az általunk gyártható bejárati ajtók leírásai


Egyszárnyú bejárati ajtó: Egyszárnyú, ki vagy befelé nyitható bejárati ajtó. Acélmerevítést a tokban tartalmaz!


Kétszárnyú bejárati ajtó: Kétszárnyú, ki vagy befelé nyitható bejárati ajtó. Acélmerevítést a tokban és a szárnyakban is tartalmaz!

Oldalmenü
Naptár